Home / Hardware / Dragon War komt met zeer stijlvolle gamingmuis, The Phantom.

Dragon War komt met zeer stijlvolle gamingmuis, The Phantom.

>Dragon War, een nieuw  merk dat een specifiek ontwerp heeft voor veel van haar producten, het ziet er stoer en flitsend uit. Nu dus een nieuwe gaminmuis de Phantom die de competitie achter zich moet laten.Je ziet meteen dat het een andere muis is dan anderen. De muis die er qua uiterlijk het dichtste bij komt is de R.A.T van Mad Catz. Ik heb meerdere muizen getest maar ik moet zeggen dat deze qua uiterlijk toch wel erg cool er uitziet. Maar looks is natuurlijk niet alles, leuk een stoere muis, maar wat zit er onder de motorkap!

De muis heeft 7 besturingsknoppen, kan tot wel5600 dpi gaan met 4 verschillende snelheden. Verder is hij helemaal naar jouw hand te vormen zodat er een optimaal speelgemak kan ontstaan. De kabel is 1,8 meter lang en mooi afgewerkt. Dan nog een leuk detail, je krijgt er ook nog een eigen muismat bij! Dat is helemaal mooi meegenomen. 

En dat voor een adviesprijs van €69,99, nog altijd stukken goedkoper dan de R.A.T modellen van Mad Catz, maar of de muis het qua prestaties haalt is nog maar de vraag, dat hoor je wanneer we de muis onder handen hebben genomen!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*