Home / Hardware / Audio / HyperX komt met nieuwe headset, “The Cloud”

HyperX komt met nieuwe headset, “The Cloud”

>HyperX, onderdeel van Kingston, heeft al vele topheadsets gemaakt en sinds kort zal er weer één bijkomen, The Cloud gaming headset!

Stijl, dat heeft deze headset wel met zijn leren afwerking en mooie stiksels. Tot in de puntjes lijkt de headset erg goed afgemaakt. Dit moet ook wel aangezien de headset wordt gebruikt door onder andere team Liquid! De oorkussens zijn van een zacht foam en gaan helemaal over de oren zodat je ook na vele uren gamen niet zo snel last zult krijgen van pijnlijke oren. Tevens zorgt het er voor dat je goed afgesloten bent van de geluiden buitenaf zodat je ook in drukke omgevingen, zoals toernooien bijvoorbeeld.

309ad8a97b285f2278e6e7584e469d57 (1)

Verder heeft de headset een afneembare microfoon en is de microfoon uit aluminium vervaardigd, dat moet dus wel even meegaan. In de headset zitten verder 53 mm drivers die goed geluid moeten produceren. Hij is compatible met de PS4, PC, tablets en telefoons. Voor de technici onder ons hier enkele gegevens. Voor het volledige overzicht bekijk deze pagina van Kingston over de headset. De headset moet ongeveer €99,99 gaan kosten en hij is al te koop.

HyperX Cloud koptelefoon:

  • Transducent type: Dynamic Closed Ø 53mm
  • Frequentiebereik: 15Hz – 25KHz
  • SPL Sound Pressure Level: 98±3dB

HyperX Cloud microfoon:

  • Transducent type: Condenser (back electret)
  • Polar Pattern: Cardioïde
  • Frequentiebereik: 100 – 12,000 Hz

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*