Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Destiny 2 teaser trailer

Destiny 2 teaser trailer

>Activision en Bungie lopen alvast warm voor Destiny 2 en wij ook! Hier de teaser trailer. We hopen binnenkort meer info te krijgen vanuit de officiële kanalen omtrent deze game.

Mijn favoriete personage in de teaser trailer. De komiek Cayde zit lekker een drankje te doen en verteld een groot verhaal, of toch niet?

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*