Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty: Advanced Warfare, Ascendance DLC nu uit

Call of Duty: Advanced Warfare, Ascendance DLC nu uit

>Het wachten voor de PS fans en natuurlijk de PC fans is voorbij. Ook deze groep kan nu genieten van de nieuwe DLC van COD: AW, met de Ascendance DLC

Hieronder nog even wat het ook alweer was:

  • erplex: ga in Sydney de hoogte in en probeer een modulair appartementencomplex met vijf verdiepingen in beslag te nemen. Zoek het hogerop of baan je een weg door het fijnmazige interieur van deze kleine tot middelgrote map. Pas je strategie halverwege aan wanneer drones worden ingezet om de modules in het appartement te verplaatsen en zo zorgen voor nieuwe routes en schuilplekken.
  • Site 244: een ruimtevaartuig is neergestort en de mysterieuze lading is verspreid aan de voet van Mount Rushmore in Amerika. In deze middelgrote tot grote three-lane map is elke soort gameplay mogelijk; de gevechten vinden vooral plaats rondom de romp van het ruimtevaartuig en de puinresten in het landschap. Gebruik de scorestreak in de map om een alienspoor te kraken, waarmee je vervolgens direct je voordelen en exo-vaardigheden kunt uitbreiden.
  • Climate: baan je een weg door een futuristische, door de mens gemaakte utopie in dit weelderige, klimaat-gecontroleerde gebied. In deze kleine tot middelgrote ronde map vecht je op de land- en waterroutes een fanatieke strijd uit rondom de centrale structuur op het eiland. Let op waar je loopt, zeker als het rivierwater verandert van een troef in een dodelijk, borrelend obstakel.
  • Chop Shop: denk snel en baan je een weg door het industriële zwarte markt complex voor exoskeletten. Bereid je voor op snelle shootouts in deze middelgrote, symmetrische map. Activeer de scorestreak in de map om de controle van een Advanced Repulsion Turret over te nemen, die dodelijke elektromagnetische microgolven uitstraalt waarmee je belangrijke gebieden kunt afsluiten.

 

De exo-zombiesaga gaat verder in het compleet nieuwe hoofdstuk ‘Infection’. Hier vechten de vier Atlas-medewerkers, wederom gespeeld door de bekende John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) en Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street), tegen hordes zombies. Het nieuwe hoofdstuk in het exo-zombieverhaal speelt zich af aan de rand van een Atlas-gebouw en introduceert een keur aan nooit eerder geziene massa’s ondoden, een robuust arsenaal aan nieuwe vallen en bewapeningen iedereens favoriete fastfoodrestaurant, Burgertown.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*