Home / PC & Consoles / PC / Dead Island 2 uitgesteld

Dead Island 2 uitgesteld

>Dead Island zou deze zomer uitkomen maar dit is ver verschoven tot in 2016.

Dead Island kennen we maar al te goed op de redactie. Destijds was techland verantoordelijk voor het maken van de game. Nu is dit Yager Development, een relatief onbekende studio maar als we ze mogen geloven hebben ze de game uitgesteld om te kunnen voldoen aan hun strenge eisen om het eerste deel flink te overtreffen.

Fans moeten dus nog lang wachten om het “tweede” te kunnen spelen. Ik heb twee tussen haakjes gezet omdat er natuurlijk Riptide en Escape Dead Island  edtites uitkwamen.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*