Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty Black Ops 3 (III) aangekondigd

Call of Duty Black Ops 3 (III) aangekondigd

>Het moment is daar. Treyarch en Activision hebben aangekondigd wanneer we het COD BO universum weer in kunnen!

De hamvraag is dan altijd: Wanneer?! Nou dan val ik maar meteen met de deur in huis. Dat is 6 november 2015.

Wat staat ons te wachten? We gaan dieper de toekomst in. Soldaten worden uitgerust met DNI (Direct Neural Interface). Dit stel je in staat om in verbinding te zijn met je teamgenoten en actief intel binnen krijgt. Ook is de mogelijkheid er, als we de trailer goed bekijken, om drones te kunnen beheersen met je arm.

Je bent sneller en sterker, je bent een wapen op zich. Je hebt ten alle tijden 100% controle over je wapen, dus ook wanneer je aan het zwemmen bent. Hoeveel menselijkheid de soldaten er voor moeten opofferen valt nog te bezien. Het lijkt er mij op dat het onderhand halve cyborgs worden 😉

Bijna 100 miljoen mensen hebben Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Black Ops II gespeeld. Dat maakt Black Ops de meest gespeelde serie in de geschiedenis van Call of Duty. Al die miljoenen fans krijgen straks met Call of Duty: Black Ops III de beste Black Ops ervaring die ze ooit hebben gehad,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. “Voor de ontwikkeling heeft Treyarch drie jaar uitgetrokken. Dat was nooit eerder gebeurd en ze hebben er werkelijk alles uitgesleept wat erin zat. Duizelingwekkende innovaties in álle modes en een al even duizelingwekkende verhaallijn – voor de volle 100% in Black Ops stijl. Echte fans krijgen straks een voorproefje met de Beta, maar voorlopig is het belangrijkste nieuws: Black Ops is back!”

Voor het eerst wordt er ook een Beta gehouden en je kunt er bij zijn door de game te pre-orderen. We zien je dus al in de beta 😉

Uiteeraard mogen de zombies niet ontbreken in dit hele stuk. Geen Black Ops zonder zombies!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*