Home / PC & Consoles / PC / Anno 2205, het is bijna zover

Anno 2205, het is bijna zover

>Anno 2205, een game die meer en meer diepgang krijgt en je nu zelfs naar de ruimte laat gaan!Je kunt je nu op meerdere eilanden tegelijkertijd bevinden. In je eigen rustige groene plek waar je een megastad maakt, op de ijzige vlaktes van Antartica waar je om moet gaan met de kou of zelfs op de maan waar je moet dealen met meteoren, radiatie en meer. Kun jij deze veelzijdigheid aan en de wereldbevolking tevreden stellen? Duik in de wereld van Anno en geniet van de vernieuwde engine want de graphics zijn om door een ringetje te halen!

3 november, dan is het zover. De game komt in 3 edities, de standaard-, de Gold – en de Collectors Edition. Check de site voor meer info.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*