Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty Black Ops III, story en launchtrailer

Call of Duty Black Ops III, story en launchtrailer

>De trouwe fans zijn inmiddels al op hun kalender aan het afstrepen maar voor de gene die geen idee heeft waar het over gaat: 6 november 2015 komt alweer het 3e deel binnen de call of duty: Black-ops reeks uit!

“This game is dark, twisted and messed up”, als we de ontwikkelaars van Treyarch mogen geloven. Het laatste deel binnen de COD serie speelt zicht af in het jaar 2065. wereld is verwikkeld in een koude oorlog en landen strijden onderling om de schaarse grondstoffen die nog resteren.

Ook dit deel speelt zich af in de toekomst. Je bent, bijna net als het vorige deel, een gemodificeerde super soldaat. die voor duistere partijen black-ops missie uitvoert. Stuk voor stuk gaan leden van je team roque en je word met het resterende team opgedragen uit te zoeken waarom. Met de laatste hightech wapens en lichamelijke modificaties ga je de  bombastisch de strijd aan. Langzaam ontrafelt zich een duister mysterie maar de vraag  ontstaat:  Wat is de waarheid?

Over Patrick Hengeveld

Fervent Xbox'er, om wat tegenwicht te bieden met al die Playstations op de redactie! Vooral shooters en racegames hebben mijn aandacht, daar ben ik dus vooral te vinden op Entert1. Call of Duty speler van het eerste uur. wegens een zeer druk schema vooral in de nachtelijke uurtje online te vinden.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*