Home / Handheld & Mobile / Android / Alles over de Boom Beach Megakrab

Alles over de Boom Beach Megakrab

>Holy Krab! Dr. Terror heeft enkele dagen geleden een nieuw speeltje op Boom Beach losgelaten. De Megakrab. Het eerste, echte meerdaagse event in Boom Beach waarin we allemaal strijden om de toppositie in de charts en natuurlijk bergen loot. Dit is wat je moet weten om de Megakrab te verslaan.

Belangrijk om te weten. De Megakrab komt pas nadat jouw hoofdkwartier level 7 heeft bereikt. Eerder zal Dr. Terror deze nog niet laten zien. Hoe groot jouw map is maakt niet uit. De krab zit vlak boven jouw basis en komt uit de zee naar boven. Op het moment van schrijven lijkt het aantal levels (of fases) oneindig te zijn. De topspelers zitten nu op level 34 met nog ruim vier dagen te gaan.

Iedere 3 uur krijg je een aanvalspunt. Deze gebruik je om de megakrab aan te vallen. Je bouwt maximaal 7 aanvalspunten op. De schade die je in een aanval maakt, blijft staan. Het is dus niet vreemd om meerdere aanvallen uit te voeren voor je een level hebt uitgespeeld. Doorgaans is de oorlogsbuit dit wel waard. Hiermee lijkt het sterk op de groepsmissies waar de schade ook in stand blijft tot het einde van de missie. Versla je de megakrab, krijg je een gratis aanvalspunt.

Het gros van de decoraties en het afweergeschut op de Megakrab kennen we van de vele andere missies in Boom Beach. Echt nieuw wapentuig zit er niet tussen. Wat wel nieuw is, zijn de glazen bollen waar creaturen in zitten.

Gevorderde spelers hebben de creaturen al langer in hun arsenaal en kunnen deze met gemak naar de andere kant van een basis schieten. Hier krijg je echter in-level creaturen door de glazen kooien te vernietigen. Deze creaturen maken het ook voor spelers van een lager niveau mogelijk om gebruik te maken van creaturen en zo op een slimme manier de megakrab levels te saboteren. Denk er ook aan dat het geschut altijd eerst op een creatuur zal schieten voor het op jouw manschappen zal schieten. Ze zijn er dus ook als afleiding.

Wil je jezelf meten tegen de Entert1 crew en onze andere lezers? Sluit je dan aan bij clan Entert1 op Boom Beach.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*