Home / Handheld & Mobile / 3DS / 17 minuten gameplay video Batman: Arkham Origins

17 minuten gameplay video Batman: Arkham Origins

>Deze week heeft Warner Bros. een 17 minuten durende video onthult die bestaat uit gameplay footage.

Senior Producer Ben Mattes en Gameplay Director Michael McIntyre vertellen in deze video meer over de game, zoals het gevechtssysteem en de verhaallijn. Veel kijkplezier, en ook speelplezier want de game is nu eindelijk uit!

 

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*