Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Winnen: 2X Red Sky op Blu-Ray

Winnen: 2X Red Sky op Blu-Ray

>Dit weekend hebben we in samenwerking met Sony Pictures een hele mooie wedstrijd voor je. Afgelopen zondag ging de review van Red Sky live. Een film zonder veel diepgang, maar met lekker veel actie. Een heerlijke film voor jou dus. En laten we nou net twee Blu-Ray schijfjes hebben liggen die we weg mogen geven!

Het verhaal in het kort: De in ongenade gevallen gevechtspiloot Butch Masters probeert met een groep oud-soldaten een massavernietigingswapen op te sporen. Tegelijkertijd is hij verwikkeld in een liefdesdriehoek en moet hij een gebroken vriendschap lijmen, en daarbij ook nog eens zijn militaire en persoonlijke eer in de lucht herwinnen.

Wil je deze film komende week al in jouw blu-ray speler stoppen? Doe dan mee met onze wedstrijd. Like Entert1.nl op Facebook en stuur een mail met jouw adres naar wedstrijd@entert1.nl. Na het weekend trekken we de winnaars!

Sony zit zelf trouwens ook op Facebook en alles in deze post is Copyright: © 2013 Swanfleet Holdings Limited. All Rights Reserved.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*