Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Red Sky (Blu-Ray)

Review: Red Sky (Blu-Ray)

>Het is alweer even geleden dat er een echt goed top-gun achtige film te zien was. Met Red Sky komt Sony Pictures weer met een actiefilm vol dogfights en macho piloten. Bring it on :-).

In Red Sky gaat het om Butch Masters die voor de nodige problemen komt te staan. Zo blijkt een massavernietigingswapen verdwenen te zijn die hij, en een groep andere oud-soldaten, probeert terug te vinden. Terwijl hij zijn dagen probeert te vullen met het opsporen van dit wapen, gaat het in de liefde ook al niet zo goed waardoor hij ook op dat vlak voor een uitdaging komt te staan en dan is er het nodig eergevoel dat hij moet proberen te herstellen. Tsjah, het leven van een piloot gaat niet over rozen.

Red Sky is een opvallende productie van Sony Pictures. Vooral omdat er niet al te veel over bekend is. Kijken we op IMDB, dan zijn de acteurs en de karakters niet eens op orde gebracht. Alles wijst erop dat dit een kleine productie is geweest voor de studio en dit zien we terug in het verhaal. Het verhaal van Red Sky is alles behalve diepgaand en meeslepend. Het is dan ook een typische film in de lijn van Executive Decision, Air America en Stealth. Gewoon een heerlijke knalfilm om naar te kijken.

Extra’s

Qua extra’s bevat de Blu-Ray niet bijzonder veel materiaal. Natuurlijk is er een commentaar track, maar er is ook een videoclip van de theme song. Verder mag je het doen met 108 minuten in prachtig HD.

Beschikbaarheid

Red Sky is onder anderen te koop via Bol.com.

Het is alweer even geleden dat er een echt goed top-gun achtige film te zien was. Met Red Sky komt Sony Pictures weer met een actiefilm vol dogfights en macho piloten. Bring it on :-). In Red Sky gaat het om Butch Masters die voor de nodige problemen komt te staan. Zo blijkt een massavernietigingswapen verdwenen te zijn die hij, en een groep andere oud-soldaten, probeert terug te vinden. Terwijl hij zijn dagen probeert te vullen met het opsporen van dit wapen, gaat het in de liefde ook al niet zo goed waardoor hij ook op dat vlak voor een…

Overzicht Reviews

cast
Verhaallijn
Actie

Opsomming: Diepgang kent Red Sky niet, maar als je gaaf voor films met strakke dogfights en prachtige beelden, dan stelt Red Sky je absoluut niet teleur. Een heerlijk afzakkertje voor de zondagavond.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
77

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*