Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Tony Hawk Pro Skater 5 behind the scenes

Tony Hawk Pro Skater 5 behind the scenes

>Activision heeft een video vrijgegeven waarin we een stukje behind the scenes zien van de nieuwste editie in de Tony Hawk Pro Skater franchise.

Het is alweer een goede 13 jaar geleden dat de laatste Tony Hawk Pro Skater verscheen, deel 4. In 2015 zal Activision, opnieuw in samenwerking met Tony Hawk, een nieuwe Pro Skater uit gaan brengen. In de trailer praten Tony Hawk, zijn zoon en enkele andere prof skaters en designers over Tony Hawk Pro Skater 4. Daarbij worden we ook getrakteerd op gameplay beelden, met speciale skateboards en zien we het skatepark ontwerp programma.

Tony Hawk denkt dat Tony Hawk Pro Skater 5 zeer succesvol zal worden omdat het veel skateparken zal bevatten die we ook uit het echte leven. Daarnaast kunnen gamers hun eigen skatepark ontwerpen en deze delen met vrienden.

Check de behind the scenes trailer!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*