Home / PC & Consoles / PC / Star Wars Battlefront II, een blik op het verhaal

Star Wars Battlefront II, een blik op het verhaal

>EA Games heeft een trailer gepubliceerd waarbij we een eerste blik krijgen op het verhaal in Star Wars Battlefront II. “Welcome to the Dark Side.”

In de eerste Star Wars Battlefront ontbrak natuurlijk een veel gevraagde story mode en verhaal lijn. EA Games probeert dit met Battlefront II recht te zetten en komt met een verhaallijn en story modus in de multiplayer game. Zoals in de trailer wordt verteld, geeft de ontwikkelaar veel aandacht aan deze story modus. Zo zijn er real life acteurs die bewegingen en stemmen van karakters verzorgen. Maar ook worden de belangrijke Star Wars aspecten in acht gehouden. Om het verhaal zo goed mogelijk in het Star Wars universum te laten passen.

Star Wars Battlefront II – Het verhaal

In de story modus van Star Wars Battlefront II staan wij in de schoenen van Iden Versio. Een jonge en moedige Imperial en dochter van Admiraal Garrick Versio. Van jong af aan is zij een getrainde Imperial en met behulp van haar vader is zij opgeklommen tot officier. Samen met teamgenoten Del Meeko en Gideon Hask vormen zij de Inferno Squad. De persoonlijke special forces van de Emperor. Het team van Iden is als familie voor haar en samen vormen zij de meest elite special forces.

De Inferno Squad is op de planeet Endur, wanneer de tweede Death Star wordt opgeblazen. De Emperor is dood en de Imperials lijken even stuurloos. Vanaf dat moment staat Iden voor een aantal lastige beslissingen. Zijn de Imperials nu de underdogs? En wat gebeurd er met de Galaxy nu de Imperials eigenlijk verslagen zijn.

Star Wars Battlefront II – Trailer

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*