Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Safe House Seizoen 1 (DVD)

Review: Safe House Seizoen 1 (DVD)

>Hoewel kort, is de serie die we vandaag bespreken nu al bezig met een tweede seizoen. Opnieuw kort, maar dat is niet erg. Een kwestie van het verhaal intens genoeg neerzetten.

Safehouse gaat over de gezellige Bed & Breakfast van Robert en zijn vrouw Katy. De twee hebben zich teruggetrokken in het Briste Lake District nadat Robert een traumatische ervaring opdeed tijdens zijn carrière als agent. Hierbij stierf een getuige die onder zijn directe bescherming stond.

Alles lijkt lekker te gaan voor het gezin tot een oud collega en vriend van Robert opduikt. Mark vraagt Robert om een gezin op te nemen in zijn B&B in de hoop dat ze daar veilig zijn. Robert stemt in met het plan. Natuurlijk pakt het al snel anders uit. Niet alleen het opgenomen gezinnetje komt hierbij in gevaar, maar ook Robert moet uitkijken. Niet alleen voor de topcrimineel die achter ze aan zit, maar zijn handelen begint ook vraagtekens op te roepen bij zijn vrouw.

In slechts 4 afleveringen van 50 minuten, vertelt Safehouse een behoorlijk intens verhaal. Waar de meeste politieseries erg goed zijn om een verhaal over een grote serie afleveringen uit te rekken, duik je met Safehouse meteen de diepte in. Een sterke cast en een goede keuze voor de omgeving van het verhaal maken het drama af. Helaas heeft Just Entertainment geen extra’s op de DVD’s geperst.

Beschikbaarheid

Safehouse Seizoen 1 is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Hoewel kort, is de serie die we vandaag bespreken nu al bezig met een tweede seizoen. Opnieuw kort, maar dat is niet erg. Een kwestie van het verhaal intens genoeg neerzetten. Safehouse gaat over de gezellige Bed & Breakfast van Robert en zijn vrouw Katy. De twee hebben zich teruggetrokken in het Briste Lake District nadat Robert een traumatische ervaring opdeed tijdens zijn carrière als agent. Hierbij stierf een getuige die onder zijn directe bescherming stond. Alles lijkt lekker te gaan voor het gezin tot een oud collega en vriend van Robert opduikt. Mark vraagt Robert om een gezin op…

Overzicht Reviews

Opsomming: Safehouse kent een extreem kort seizoen en laat je daardoor onbevredigd achter. Niet omdat het slecht is, maar juist omdat het verhaal zo intens goed in elkaar zit. Omdat je meer wilt en moet wachten. Kwalitatief misschien wel de beste dramaserie die ik dit jaar heb gezien.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
0

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*