Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Speelbare demo beschikbaar van Lightning Returns

Speelbare demo beschikbaar van Lightning Returns

>De release date van Final Fantasy XIII: Lightning Returns komt al dichterbij, maar voor wie echt niet kan wachten is er nu een speelbare demo beschikbaar voor de Xbox 360 Playstation 3.

In de demo van het slotstuk van Final Fantasy XIII speel je als Lightning tijdens haar reis door het chaotische Yusnaan-Paleis van haar voormalige bondgenoot Snow. In de demo heb je de mogelijkheid om de verscheidene nieuwe features en mogelijkheden uit te proberen, zoals het nieuwe gevechtssysteem en het aanpassen van het karakter Lightning zelf.

Als je het “Outerworld” sociale netwerk activeert bij het spelen van de demo, krijg je de mogelijkheid de score van je gevecht met de eindbaas ‘Zaltys’ te publiceren. Door dit te doen zal je wanneer je de volledige game speelt, de ‘Siegfried’ outfit unlocken. Verder kan je met Outerworld communiceren met andere spelers, items weggeven en foto’s van de game plaatsen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*