Home / Handheld & Mobile / Android / Skylanders Battlecast, de nieuwe kaartgame

Skylanders Battlecast, de nieuwe kaartgame

>Fysieke kaarten in de game brengen of digitale kaarten, het kan beiden en dat maakt deze kaartgame des te leuker!

Skylanders staat bekend om zijn fysieke speeltjes om te kunnen zetten in zijn digitale evenbeeld. Normaal gaat dit met een portaal waarop je het speelgoed zet maar deze keer scan je hem in met je camera. Verzamel kaarten en stel een goed team op met de juiste combinaties om het tot kaartlegende te schoppen. Je kunt in singleplayer spelen of PVP online. De game zelf is gratis, dus het hoeft geen geld te kosten om het leuk te hebben. Natuurlijk kun je in de winkel kaarten kopen of in de store zelf om betere kaarten te verkrijgen.

“Als fans dit najaar de Skylanders SuperChargers starter packs onder ogen krijgen, zullen ze iets nieuws ontdekken: de eerste exclusieve kaarten die je van de nieuwe mobiele kaartgame van Skylanders kunt verzamelen. Skylanders BattleCast wordt vanaf de grond opgebouwd en zo worden de Skylanders tot leven gebracht op mobiele devices, waar ook kinderen steeds vaker actief zijn,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc.  “Dit is niet alleen onze grootste investering voor de mobiele tak van de Skylanders franchise, het is tevens de meest tot de verbeelding sprekende ooit.”

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Één reactie

  1. Waar kan je de kaarten kopen

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*