Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Shadow of Mordor behind the scenes trailer

Shadow of Mordor behind the scenes trailer

>Neem een kijkje achter de schermen met deze trailer waar Troy Baker als Talion en Christian Cantamessa, lead writer te zien zullen zijn.

Je ziet hoe ze de cutscenes hebben gemaakt en de twee mannen vertellen hoe ze elkaar inspireren om het beste in hen naar boven te halen voor een meeslepende en vette game.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*