Home / PC & Consoles / PC / Shadow of Mordor, behind the scenes trailer

Shadow of Mordor, behind the scenes trailer

>Vandaag geven Warner Bros. en Monolith Productions een nieuwe trailer vrij, waarin acteurs Troy Baker en Nolan North je meenemen voor kijkje achter de schermen bij Middle-earth: Shadow of Mordor


In de deze trailer  bespreken Troy en Nolan hun ervaringen tijdens het werken aan de nieuwe actie game en hoe de karakters Talion en The Black Hand tot leven zijn gebracht. Ook geven ze commentaar op hun onderlinge relatie. Altijd leuk om een kijkje te nemen achter de schermen!

Middle-earth: Shadow of Mordor wordt gelanceerd in Europa op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4 en Xbox One, op 30 september voor Steam/PC en op 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360. Kijk dus goed welk platform je hebt om de juiste releasedate te weten.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*