Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Shadow of Mordor 2: Shadow of War aangekondigd!

Shadow of Mordor 2: Shadow of War aangekondigd!

>De officiële kanalen laten het tot nu toe nog afweten maar de trailer zegt echt wat anders! Shadow of Morder 2 heet nu: Middle Earth Shadow of War!

Meestal worden wij getipt via de officiële kanalen, maar nu met oplettendheid van ons en wat fans (Tim) hebben wij al de eerste announcement trailer gespot!   Bij deze wordt het gevecht met het duister toch een stuk lastiger. Je bent je wederhelft kwijt maar wel een ring rijker. Wat ga je doen? Mordor lijkt te klein voor je, maar zonder Calibrimor lijkt het toch wat lastiger! Hier de trailer die ons hart zeker sneller doet kloppen!

Mocht je nu denken, waar gaat dit over? Dan raad ik je sterk aan om deze review te lezen en de game zeker te spelen! Want deze game heeft mij lange tijd bezig gehouden en is zeker de beste open world game in de Lord of the Rings game die er bestaat!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*