Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Seagate introduceert harddrives voor Xbox One en PS4

Seagate introduceert harddrives voor Xbox One en PS4

>Tijdens de IFA heeft Seagate onverwacht twee nieuwe harddrives voor gamers meegenomen. Het gaat om een nieuwe externe drive voor de Xbox One en een nieuwe interne drive voor de PS4. Beide drives zijn natuurlijk uitermate geschikt voor iedereen die regelmatig games download.

Seagate Game Drive voor Xbox One

De Seagate Game Drive voegt twee terrabyte aan extra opslagruimte aan jouw Xbox One toe. Deze nieuwe harddrive werkt op basis van USB 3.0 voor snelle laadtijden en hij is helemaal in stijl van de Xbox One vormgegeven. Groen en met de originele logo’s dus. Leuk detail is dat je de drive ook mee kun nemen naar je vrienden om daar jouw games te spelen. Handig!

Seagate Game Drive voor Playstation

De Seagate Game Drive voor Playstation is de PS3/PS4 variant van de Seagate Game Drive. Helaas betreft het hier geen handige externe drive, maar een interne die zowel in de PS3 als in de PS4 geplaatst kan worden.

Het gaat hierbij om een SSHD drive. Deze combineert de voordelen van traditionele HDD drives met de snelheid van SSD drives. Deze hybride drive bevat zowel de traditionele platters voor grote hoeveelheden data als een kleinere SSD voor data die je met grote regelmaat gebruikt. De data op het SSD deel is uiteraard een flink stuk sneller dan de data op het HDD deel. De Seagate Game Drive voor Playstation heeft ruimte voor 1TB aan data.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*