Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Shades of Blue Seizoen 1 (DVD)

Review: Shades of Blue Seizoen 1 (DVD)

Ik ben er nog niet uit. Is ze nou een briljant actrice of is ze gewoon zo ontzettend goed gecast als moeder die de wanhoop nabij is. Hoe dan ook, deze nieuwe politieserie met Jennifer Lopez zal vriend en vijand verrassen. Jennifer Lopez (van de vele liedjes) mag stralen als agente Harlee Santos. Even dacht ik dat ze de hoofdrol kreeg in ‘de volgende politieserie’, maar ook dat blijkt niet het geval. J-lo en haar team blijken zo corrupt als ik weet niet wat. Harlee is een agente bij het beroemde politiekorps van New York, de NYPD. Daar staat ze…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaallijn

Opsomming: Het is niet het buitengewone acteertalent van de cast dat me 13 afleveringen lang naar deze serie trekt. Het is het verhaal waarmee Shades of Blue speelt. Corruptie in het korps en de FBI die een kat en muis spelletje probeert te spelen met een opstandige moeder als stralend middelpunt die er psychisch helemaal aan onderdoor lijkt te gaan. Een creatieve, nieuwe insteek voor het genre dat ik zeker waardeer. Bovendien, tegen het einde van het seizoen lijkt de cast wel aardig in vorm te komen. De kans is dus heel groot dat het tweede seizoen echt stukken beter is.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
80

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*