Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Scream Queens Seizoen 1 (DVD)

Review: Scream Queens Seizoen 1 (DVD)

>Hij produceerde eerder al American Horror Story en Glee. Nu is Ryan Murphy terug. Ditmaal komt hij terug met Scream Queens. Met elf afleveringen op vier DVD’s maken we kennis met deze nieuwe horrorcomedy uit Amerika.

We stappen in in het Kappa Kappa Tau dispuut van Wallace University. Dit dispuut staat onder leiding van Chanel Oberlin (Emma Roberts – American Horror Story, Mad Men). Het dispuut heeft het zwaar. Chanel moet van de decaan (Jamie Lee Curtis – A fish called Wanda, Halloween) minder kieskeurig zijn over welke leden het dispuut naar binnen haalt. Al snel gaat het mis. Het dispuut wordt geplaagd door de Red Devil.

De Red Devil is een moordenaar die het op leven van het dispuut heeft gemikt. Met alle nieuwe leden en hun verschillende achtergronden blijkt iedereen de moordenaar te kunnen zijn. Of het volgende slachtoffer. De dames doen er dan ook alles aan om op de meest bizarre wijze de Red Devil te ontmaskeren. De humor lijkt haar climax te bereiken wanneer de dames met een Ouija bord aan de slag gaan om contact met de doden te zoeken. Een ex lid meld zich vanuit haar graf.

Het grote probleem van Scream Queens is de tweeledigheid van het publiek waar Ryan Murphy zich op richt. Voor pure fans van comedy zal Scream Queens niet grappig genoeg zijn. Voor fans van horror zal hij misschien weer iets te grappig zijn. Of in ieder geval niet spannend genoeg. Goor genoeg wel. Je kunt Scream Queens dan ook het best vergelijken met de Scary Movie films, al zit er veel meer verhaal in.

Extra’s

Fox heeft het pakket DVD’s voorzien van een klein aantal extra’s. Vooral Between 2 Queens is interessant, maar eigenlijk zitten we nog niet ver genoeg in de serie om echt meer over de serie te willen weten. Met alleen de afleveringen hadden we al genoegen genomen.

Beschikbaarheid

Scream Queens Seizoen 1 is nu verkrijgbaar via Bol.com.

Hij produceerde eerder al American Horror Story en Glee. Nu is Ryan Murphy terug. Ditmaal komt hij terug met Scream Queens. Met elf afleveringen op vier DVD's maken we kennis met deze nieuwe horrorcomedy uit Amerika. We stappen in in het Kappa Kappa Tau dispuut van Wallace University. Dit dispuut staat onder leiding van Chanel Oberlin (Emma Roberts - American Horror Story, Mad Men). Het dispuut heeft het zwaar. Chanel moet van de decaan (Jamie Lee Curtis - A fish called Wanda, Halloween) minder kieskeurig zijn over welke leden het dispuut naar binnen haalt. Al snel gaat het mis. Het…

Overzicht Reviews

Verhaal
Humor
Hoeveelheid afleverigen

Opsomming: Hou je van de films van Scary Movie, dan zal je jezelf met Scream Queens ook wel vermaken. Je moet er wel mee overweg kunnen dat de cast vooral uit vrouwen bestaat. En op een roze wolk leeft. Voor mij was het vooral veel gniffelen om de prachtige stereotypen.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
77

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*