Home / Hardware Reviews / Toetsenbord Reviews / Review: Razer Ornata

Review: Razer Ornata

De voordelen van een mechanisch- én een membraan toetsenbord? Dat kan nu met de nieuwe Razer Ornata Chroma! Ik ken het fenomeen zeker. Iemand in de groep met een mechanisch toetsenbord. Wanneer je met elkaar in een voice programma zit dan hoor je continu luid getik. Dit kan zeker irritant zijn en sommigen in de groep hebben om deze reden hun mechanische toetsenbord maar aan de kant gelegd. Mechanische toetsenborden kunnen namelijk te luidruchtig zijn en daardoor zijn die spelers moeilijk verstaan in het heetst van de strijd. Daarom bedacht Razer het beste van beide werelden. Mechanische toetsen op een…

Overzicht Reviews

prijs/kwaliteit - 85%
gebruikersgemak - 80%
design - 75%

80%

Eindscore

Opsomming: Al met al een goed betaalbaar toetsenbord van Razer, met de kwaliteit die we gewend zijn. De polssteun is zeker comfortabel en een mooie aanwinst!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
80

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*