Home / Hardware / Audio / REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB (Headset)

REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB (Headset)

>Muziek luisteren in stijl, bluetooth verbonden met je Android of IOS toestel. Dát kan met de REMAX Smart Bluetooth Headset. Vandaag testen wij deze eyecatcher met een wel heel aantrekkelijke prijsje. Lees het hier, bij GadgetGear!

REMAX is een sub-merk van de Hong Kong Refine Industry Group, een grote speler in Azië die inspeelt op mode, jeugd en creativiteit. Dat maken de REMAX producten zeer populair onder de jonge generatie. REMAX doet meer dan alleen audio zij bieden bescherming, energie, mode, batterijen en noem maar op.

 

Looks & Feels

De REMAX RB-195HB Bluetooth Headphone is een lichtgewicht met 220 gram. De headset is on ear, met zachte kussentjes en een stevige hoofdband, draadloos verbonden via Bluetooth. De variant die ik heb mogen ontvangen van Smartphonehoesjes.nl is zwart, RVS en oranje van kleur. De zachte leren hoofdband is voorzien van een ingedrukperste tekst My Music World. Wat op zich een vreemde keuze is, want de merknaam Remax zelf was eigenlijk veel toffer geweest. Maar goed, dat mag de pret niet drukken want de rest van het design is supermooi. De RVS afwerking op de oorschelp en een stukje behuizing geeft een futuristische, moderne look die zeer goed samen gaan met de leer look van de hoofdband. Waar de kleur oranje vaak bij ons Nederlanders direct in verband wordt gebracht met teleurstelling, brengt het hier een prettige verschijning in samenwerking met het zwart van de oorschelp en hoofdband. De REMAX wordt geleverd met een Micro-USB naar USB-laadkabel. De driver heeft een diameter van 40 mm en het frequentiebereik is 20Hz – 20kHz

De REMAX is erg licht en dat voel je direct. Iets wat lang comfort biedt op je werk of tijdens lange reizen. Ook tijdens het hardlopen is deze REMAX zeer geschikt want je hebt geen last van swingende kabels en doordat de schelpen niet over ear zijn zal het minder beknellend, zweterig zitten dan wanneer je een gaming headset zou dragen die je afsluit van je omgeving.

Gebruik

De bediening van REMAX is enorm gemakkelijk. Wanneer je de headset wilt gebruiken moet je voor het eerste gebruik wel even pairen, maar dat is zo gepiept. Houdt de pair button ingedrukt totdat je een tune en een vrouwenstem hoort praten dat je device wacht tot het verbinding maakt. Daarna hoor je een riedeltje en het is gepaired.  Iedere keer wanneer je de headset aandoet zal het zonder nieuwe connecties te maken verbinding hebben met jouw telefoon.

De Specs

Het verbinden met je smartphone gaat via Bluetooth 4.1 Dat is behalve een upgrade van 4 ook eentje waar het battery drainage probleem van 4.0 is verholpen. Een zeer belangrijk detail. Uiteraard hebben ze tegen de tijd dat ik klaar ben typen vast wel weer versie 5.1, maar deze headset kan alles wat nodig is met de stabiele verbinding van 4.1
In combinatie met de meegeleverde audiokabel kun je met de headset bellen. De ingebouwde microfoon geeft een prima geluid en je kunt daardoor ook gebruik maken van voice dialing. De REMAX heeft een knop voor beantwoorden en het beëindigen van oproepen en daarnaast uiteraard ook knoppen voor volume, play/pauze, volgend nummer etc, etc.

In drie uur laden is de 300 mAh accu volledig opgeladen en kan hij tot wel 14 uur aan één stuk muziek afspelen.  Daarbij heeft de headset een stand-by tijd van maar liefst 500 uur.

Conclusie

De REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl is een toffe headset. Zeer mooi van design, zit licht en comfortabel en is ontzettend lang te gebruiken door de sterke accu. Het geluid is prima en je kunt rustig een meter of 5 van je telefoon vandaan. Loop je langs een dikke muur naar buiten en je telefoon ligt binnen dan verbreekt het signaal sneller. De chat is goed te verstaan en kan prima worden gebruikt bij het online gamen. Omdat de prijs zo enorm voordelig ligt (ongeveer € 50,-) kan ik je alleen maar aanraden om deze multifunctionele koptelefoon te gebruiken voor je sporten, werk, bellen en gamen tot in de lengte van dagen.

De Remax 195HB Bluetooth koptelefoon is te koop bij Smartphonehoesjes. Ook voor Telefoon accessoires  en zelfs  Telefoonhoesje ontwerpen (een volledig vernieuwde tool om telefoonhoesjes te ontwerpen ) kun je daar even kijken.

Muziek luisteren in stijl, bluetooth verbonden met je Android of IOS toestel. Dát kan met de REMAX Smart Bluetooth Headset. Vandaag testen wij deze eyecatcher met een wel heel aantrekkelijke prijsje. Lees het hier, bij GadgetGear! REMAX is een sub-merk van de Hong Kong Refine Industry Group, een grote speler in Azië die inspeelt op mode, jeugd en creativiteit. Dat maken de REMAX producten zeer populair onder de jonge generatie. REMAX doet meer dan alleen audio zij bieden bescherming, energie, mode, batterijen en noem maar op.   Looks & Feels De REMAX RB-195HB Bluetooth Headphone is…

Overzicht Reviews

Looks & Feel
Gebruik
Audio

Cijfer: 8

Opsomming: De REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl is een toffe headset. Zeer mooi van design, zit licht en comfortabel en is ontzettend lang te gebruiken door de sterke accu

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
80

Over Jeroen Andreasen

Jeroen: Gadget & Games. Voornamelijk PS4 en 3DS. Favoriete games zijn Final Fantasy IX en X, Modern Warfare 2, Tekken Tag Tournament en de handheld Pokémon games. Naast gamen en testen schrijf ik voor www.jcmuts.nl

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*