Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Inferno (Blu-Ray)

Review: Inferno (Blu-Ray)

Afgelopen jaar kwam de derde verfilming van een Dan Brown boek uit in de bios. Inferno volgt na The Da Vinci Code en Angels & Deamons. Wederom mag Tom Hanks in de rol van de historisch onderzoeker Robert Langdon kruipen. Inferno start een beetje verward en zet daarmee meteen de staat van Robert Langdon neer. Hij wordt wakker in een Italiaans ziekenhuis. Hij weet niet meer hoe hij er is gekomen en… hij wordt net op tijd wakker. In verwarde toestand weet hij aan een aanslag op zijn leven te ontkomen. Of liever gezegd, iemand redt hem uit het ziekenhuis.…

Overzicht Reviews

Cast
Locaties
Verhaal

Opsomming: Hoewel het concept van Inferno al lang niet meer zo origineel is als bij de eerste verfilming van Dan Brown, weet regisseur Ron Howard het verhaal opnieuw spannend op het doek te zetten. Ron zet wel wat meer in op achtervolgingen, wat de film in zijn geheel wat vlotter laat aanvoelen en dat is zeer prettig.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*