Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: House of Cards Seizoen 5 (Blu-Ray)

Review: House of Cards Seizoen 5 (Blu-Ray)

>Het is ongelofelijk wat een topacteur Kevin Spacey is geweest. Geweest, want in dit vijfde seizoen lijkt de strijd tussen Frank en Claire te worden bepaald en dat gaat Frank Underwood niet heel fijn vinden.

We zijn aanbeland bij de hoofdstukken 53-65 uit her verhaal van de presidentiële familie Underwood. Dat Frank zijn plaats heeft verworven zonder ooit door het volk gekozen te zijn, blijft frictie opleveren. Het gemanipuleer levert Frank gelukkig niet alleen tegenstanders op. Hij verzamelt ook een steeds sterker team van vrienden om zich heen.

Maar de scheiding tussen Frank en zijn First Lady ligt ook op de loer. Niet qua relatie, maar wel qua politieke ambities. Terwijl Frank hard werkt om herkozen te worden, blijkt Claire heel andere plannen te ambiëren. Dat ze kosten wat het kost niet uit elkaar willen is al lang duidelijk, maar het drama wordt steeds groter. Zeker wanneer ook het verhaal van Zoe Barns uit seizoen 1 ineens weer actueel dreigt te worden.

Op de Blu-Ray schijfjes van House of Cards Seizoen 5 staat weer 683 minuten aan puur drama voor je klaar. Alles is keurig in Full HD op de schijfjes gezet. Door de serie over vier Blu-Ray schijfjes te spreiden, heb je weinig last van compressie en ziet alles er dus gelikt uit.

Het is ongelofelijk wat een topacteur Kevin Spacey is geweest. Geweest, want in dit vijfde seizoen lijkt de strijd tussen Frank en Claire te worden bepaald en dat gaat Frank Underwood niet heel fijn vinden. We zijn aanbeland bij de hoofdstukken 53-65 uit her verhaal van de presidentiële familie Underwood. Dat Frank zijn plaats heeft verworven zonder ooit door het volk gekozen te zijn, blijft frictie opleveren. Het gemanipuleer levert Frank gelukkig niet alleen tegenstanders op. Hij verzamelt ook een steeds sterker team van vrienden om zich heen. Maar de scheiding tussen Frank en zijn First Lady ligt ook op…

Overzicht Reviews

Cast
Drama

Opsomming: Opnieuw staat House of Cards garant voor een krankzinnig stuk dramatiek uit de Amerikaanse politiek. Nog nooit was manipulatie zo interessant als in de strijd tussen Claire en Frank. Meer. Meer. Meer!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
100

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*