Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: The Colony (DVD)

Review: The Colony (DVD)

>Hoewel de mensheid heeft geprobeerd om met speciale weertorens het weer te beïnvloeden, is het helemaal misgegaan met het klimaat van onze aardbol. De mensheid is in een nieuwe ijstijd verzeild geraakt en staat voor nieuwe gevaren.

In een Amerikaanse bunker heeft een enorme groep mensen zich opgesloten. De bunker is ontworpen om de grootst mogelijke rampen te overleven en biedt voor de bewoners hoop en leven. De bunker is dan ook rijk aan zaden, beien en een indoor tuin die het mogelijk maakt om zelf eten te verbouwen.

Toch zijn er ook vele dingen die de mensen in de bunker niet meer hebben. Zoals medicijnen. En dat maakt zelfs een verkoudheid een levensgevaarlijke ziekte. Een ziekte die letterlijk tot paniek onder de inwoners kan leiden. Een het hoofd van de overlevenden van wat ze Kolonie 7 hebben genoemd, staat Laurence Fishburne die we natuurlijk kennen van The Matrix.

Wanneer we een beetje kennis hebben gemaakt met de interne politiek van de kolonie, komt al snel het nieuws naar buiten dat Kolonie 5 in de problemen zit. Inderdaad, er zijn meerdere bunkers en ook daar hebben groepen overlevenden zich verzameld.

Al snel gaat een kleine groep van kolonie 7 op stap om kolonie 5 te helpen. Wanneer ze bij de kolonie aankomen is het echter ijzig stil. Ze horen alleen gebonk en dat gebonk.. blijkt niet van overlevenden te komen.

Hoewel de mensheid heeft geprobeerd om met speciale weertorens het weer te beïnvloeden, is het helemaal misgegaan met het klimaat van onze aardbol. De mensheid is in een nieuwe ijstijd verzeild geraakt en staat voor nieuwe gevaren. In een Amerikaanse bunker heeft een enorme groep mensen zich opgesloten. De bunker is ontworpen om de grootst mogelijke rampen te overleven en biedt voor de bewoners hoop en leven. De bunker is dan ook rijk aan zaden, beien en een indoor tuin die het mogelijk maakt om zelf eten te verbouwen. Toch zijn er ook vele dingen die de mensen in de…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaallijn
Extra's

Opsomming: The Colony is een typische film die gaat over het overleven onder extreme omstandigheden en voegt daar een vleugje horror aan toe om het allemaal lekker spannend te maken. Gelukkig kiezen de makers van de film er echter niet voor om door te slaan in het horror genre en dat maakt de film ook zeer toegankelijk voor liefhebbers van een flinke dosis actie. Een heerlijke film voor een koude zomeravond.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
77

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*