Home / Handheld & Mobile / Android / Pokémon Go: Evolueren, sterker maken en eieren uitbroeden, hoe moet dat?

Pokémon Go: Evolueren, sterker maken en eieren uitbroeden, hoe moet dat?

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

2 reacties

  1. waarom staat er in het stuk verschillende keren evalueren ipv evolueren? het laatste is juist.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*