Home / Hardware / Audio / Plantronics RIG 800, draadloos naar een hoger niveau

Plantronics RIG 800, draadloos naar een hoger niveau

>Met de RIG 800HS/HX wordt draadloos console gamen echt een serieuze optie binnen de RIG familie!

Plantronics  had al een draadloze variant voor de PC en console maar die vond ik niet echt geschikt voor gaming voor langere tijden. Een prima instapmodel maar als het echte draadloze werk wilt dan kan de Plantronics RIG 800 een serieuze optie zijn, en ook nog eens echt draadloos voor je console (800 HS voor Playstation 4 en 800 HX voor Xbox One)! Dus niet met een draad alsnog je controller in, nee echt draadloos!

Ik heb hem al wel op gehad maar nog niet kunnen luisteren naar zijn akoestische kwaliteiten. De headset kan 24 uur mee zonder opgeladen te worden. Ook krijg je voor elke 30 minuten opladen er 1,5 uur gametijd bij, das pas snel opladen. Toen ik dat hoorde was ik bang dat er hele zware accu’s in zaten maar dit viel mij 100% mee! Hij is licht zoals altijd en comfortabel!

Deze diashow vereist JavaScript.

Op de headset zitten de volumeknoppen en ook de EQ instellingen. Met een dongel zou je tot wel 10 meter weg kunnen lopen. Nu ga je dat nooit redden binnenshuis maar ik ben dan wel benieuwd of het de headset wordt die verder dan ooit komt. Met ook 40 mm driver die er ook nog eens voor zorgen dat het geluid niet vervormd. Ik ben alleen wel benieuwd naar de capaciteiten van de headset om het geluid om je heen goed weer te geven, dat is altijd het voordeel van 7.1 headsets namelijk. We zijn benieuwd maar moeten nog wel even wachten want deze headset komt pas op de markt in 2017! Ik ben stiekem ook wel benieuwd of je hem niet op de PC zou kunnen aansluiten. Er zit immers USB op die dongel en dan zou het kunnen. Ik ga het voor je uitzoeken! Hieronder de trailer en voor meer info check de site.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*