Home / Hardware / Audio / Plantronics RIG 400 en 600 nieuw in de familie
RIG 600

Plantronics RIG 400 en 600 nieuw in de familie

>Plantronics is druk op weg om zijn assortiment compleet te maken. Vandaag en instapversie RIG 400 en de luxere 600.

De Plantronics RIG 400 HS/HX is een mooi instapmodel. Voor jongeren die hun eerste echte gameheadset willen kopen maar niet het budget hebben om all the way te gaan. Daarom heeft Plantronics de RIG 400 in het leven geroepen. Qua design doet het niet onder voor de 500 serie, het zal op de kleine dingen net wat missen maar goed daar is het instapmodel voor! Als ik het goed heb onthouden dan zal deze headset rond de €49,99,- gaan kosten. Ook deze is in Playstation versie (HS) en Xbox versie (HX) verkrijgbaar

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Dan de Plantronics RIG 600. Deze doet mij erg denken aan de eerste headsets van Plantronics die alleen de naam RIG droegen. Ik ben dan ook blij verrast dat ze het design van deze headset in een nieuw jasje hebben gestoken, dat ze de mixer min of meer kwijt zijn geraakt. Ik begreep tijdens de presentatie dat veel mensen die mixer als een probleem zagen. Ik niet want ik gebruik die nog steeds! Maar goed, ook van de RIG 600 kan de microfoon eraf d.m.v een ander draad voor dagelijks gebruik. Dan heb je ook inline controls om telefoontjes aan te nemen of nummer door te spoelen. De oren kunnen draaien om mooi op je schouders te rusten wanneer je de 600 niet op hebt maar in je nek laat rusten. Een hoogwaardig product die veelzijdig te gebruiken is. Ook deze heeft 40 mm drivers.  De adviesprijs voor deze stijvolle slicke headset is €79,99.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zowel de Plantronics RIG 400 en de 600 zijn vanaf oktober verkrijgbaar. Dus een mooi iets voor onder de boom alvast? Check de Plantronics site voor de beide headsets.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*