Home / Handheld & Mobile / Android / Nieuwe Snake maar toch hetzelfde

Nieuwe Snake maar toch hetzelfde

>Snake spelen op de Nokia 6110, wie kent het nog? All aboard the memory train! Want er komt een nieuwe Snake.

Rumilus Design en één van de makers van Snake destijds, Taneli Armanto, bundelen krachten om Snake nieuw leven in te blazen. Je hebt diverse soorten Snakes in de game zitten en je kunt ook voor punten een botsing terugdraaien om nog verder die grens op te zoeken! Ik vind het helemaal te gek aangezien dit een van mijn eerste gameverslavingen was op de mobiel.

Op 14 mei kunnen we er van genieten op zowel IOS als Android.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*