Home / Handheld & Mobile / Android / Nieuwe features voor Hearthstone (patch 2.7)

Nieuwe features voor Hearthstone (patch 2.7)

>Patch 2.7  voor de kaartgame Hearthstone brengt een reek nieuwe features naar de game. Zo is er eerder deze week een vierde knop in het hoofdmenu verschenen, nu is er dan ook bekend waar de knop voor diend!

Onder de nieuwe features zitten ander anderen nieuwe Warcraft heroes, zoals Magni Bronzebeard. Ook is er de nieuwe game modi Tavern Brawls, welke je kan vinden onder de vierde knop in het hoofdmenu. Op level 20 unlock je de Tavern Brawls, zo kan je andere spelers uitdagen en special regels of custom decks gebruiken. Sommige brawls zal je moeten spelen met een vooraf bepaald kaartdeck. Als laatste nieuwe feature zijn de achterkanten van jouw kaarten naar eigen inzicht aan te passen.

Er zit wel een addertje onder het gras bij de Tavern Brawls, deze zijn enkel beschikbaar van woesndag tot en met zondag. De komende weken verdien je elke eerste gewonnen Tavern Brawl een nieuw gratis cardpack.

 

 

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*