Home / PC & Consoles / PC / Men of War: Assault Squad 2 release date bekend

Men of War: Assault Squad 2 release date bekend

>1C Company, de makers achter de Men of War franchise, heeft bekend gemaakt wanneer de volgende expansion te koop zal zijn!

Men of War: Assault Squad 2 zal wederom het accent leggen op individuele karakters. Of het nu is dat je een tank bestuurd of een dodelijk sniper. Men of War staat er om bekend dat je niet alleen veel troepen kunt delegeren van punt A naar B, nee je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijk een legereenheid over te nemen om te besturen.

Naast natuurlijk de verbeterde graphics, is ook de AI verbeterd om nog realistischer het gevecht aan te gaan, een betere interface waar je meer statistieken kan bijhouden, verbeterd geluid en je kunt nu ranken als generaal.

Nu zijn er ook 8 vs 8 mappen beschikbaar om een potje totale chaos zijn verloop te laten gaan!

De game staat gepland voor 20 februari 2014. Gamers die pre-orderen op Steam krijgen 20% korting en gamers die de eerste expansion Assault squad al hebben nog eens 10%.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*