Home / PC & Consoles / PC / Lego Jurassic Park trailer en screenshots

Lego Jurassic Park trailer en screenshots

>Lego, wie kent het niet en hoeveel games zijn er wel niet van gemaakt! Nu dus de beurt aan Jurassic Park.

Naast de trailer zijn er ook diverse screenshots vrijgegeven en de packshot. Een leuk inkijkje in de game dus. De game zal alle vier de films bevatten. Beleef de iconische momenten die de films kenmerken. Zelfs mijn favoriete stuk “Clever Girl” komt al in de trailer voor!

De game komt uit in juni op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC uitkomt.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*