Home / Geen categorie / Battlefield Hardline zeer verfrissend

Battlefield Hardline zeer verfrissend

>Zoals je misschien al weet is Battlefield Harline gisteren uitgekomen!

Naast de diepe singleplayer waar het niet alleen schieten geblazen is tot de nieuwe multiplayermodi. Vele aspecten zijn erg vernieuwend. Check de eerdere berichten over meer info. Binnen een week komen we met een mooie review over de game en die ziet er zeer veelbelovend uit!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*