Home / PC & Consoles / PC / Heroes of the Storm: Johanna trailer

Heroes of the Storm: Johanna trailer

>Kijk, dat hadden we nodig een paladin met een no nonsense attitude!

 

johanna hotsZoals wel duidelijk zal worden is deze soldaat van het licht op zoek naar een waardige opvolger, op een ietwat humoristische wijze wordt dit duidelijk gemaakt. šŸ˜‰

Ze is al speelbaar, en we hopen dat de video die haar abilities uitlegt snel komt.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieƫn vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*