Home / Handheld & Mobile / Android / Guitar Hero Live speelbaar op E3

Guitar Hero Live speelbaar op E3

>Activision en FreeStyleGames hebben aangekondigd dat ook de nieuwe Guitar Hero Live te spelen is tijdens de E3. De hands-on is aanwezig op de stand van Activision tijdens de gamebeurs in Los Angelos.

Activision en ontwikkelaar FreeStyleGames hebben de afgelopen jaren veel tijd gehad om na te denken over een nieuwe Guitar Hero. Ook de vele feedback van fans heeft daar veel bij geholpen verteld de creative director van FreeStyleGames.

We hebben de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan Guitar Hero Live, we zijn dan ook super enthousiast om mensen bij elke kans die we krijgen een stukje meer van het spel te laten zien en zelf mee te laten spelen – daarom showen we Guitar Hero Live op E3 en laten jullie zelf hands-on de nieuwste ontwikkelingen ervaren”

Guitar Hero Live is vanaf de herfst 2015 speelbaar op de Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360, Xbox One, Wii U en ook enkele mobiele devices. Welke apparaten ondersteund worden, wordt later bekend gemaakt.

Guitar-Hero-Live-hands-on-E3-2

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*