Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Grow Home komt naar Playstation 4
Grow_Home_komt_naar_Playstation_4_6

Grow Home komt naar Playstation 4

>Ubisoft heeft aangekondigd dat zijn pc game “Grow Home” vanaf 2 september ook op de Playstation 4 verkrijgbaar zal zijn.

Ubisoft zegt dat Grow Home zo’n succes is voor de PC dat zij de game nu ook op de Playstation 4 willen gaan uitbrengen. Daarnaast maakt de game Grow Home deel uit van het Vote-to-Play programma dat Sony voor zijn Playstation Plus members heeft geïntroduceerd. In Vote-to-Play kunnen Playstation Plus members kiezen uit drie verschillende games, de winnende game zal worden toegevoegd aan de Instant Game Collectie waar Playstation Plus members gratis gebruik van kunnen maken.

Grow_Home_komt_naar_Playstation_4_1

In Grow Home ontdek je in alle vrijheid de merkwaardige open wereld vol zwevende eilanden, indrukwekkende grotten en watervallen in een prachtige en minimalistische kunststijl. Je kruipt in de huid van BUD (Botanical Utility Droid), een levendige, jeugdige robot die de opdracht heeft gekregen om het heelal te doorkruisen en op zoek te gaan naar nieuwe plantensoorten om zijn thuiswereld te redden.

Door de reusachtige Star Plant te laten groeien tot een torenhoog organisch beeldhouwwerk, vorm je de planeet en maak je een prachtig landschap dat je naar nieuwe hoogtes brengt. De unieke klimvaardigheden in de game dagen je uit om steeds hoger te gaan, maar let op: één verkeerde beweging en er wacht je een lange weg naar beneden!

Tot en met 24 augustus kunnen de Playstation Plus members stemmen op Grow Home en de twee andere games.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*