Home / PC & Consoles / PC / Grote update War Thunder 1,39

Grote update War Thunder 1,39

>Met deze update kun je je eigen vliegtuigen maken en is PVP in teamverband een feit.

Pas vliegtuigen cosmetisch aan om naar jou wensen er cool uit te zien of bouw nieuwe vliegtuigen met de nieuwe toolkit. Nieuwe vliegtuigen zul je denken, dat is toch oneerlijk tegenover de bestaande. Gelukkig is dit niet zo. De nieuwe vliegtuigen zullen altijd binnen de grenzen vallen zodat er geen supervliegtuig kan ontstaan. Best een leuke feature dan!

Het is nu ook mogelijk om bestaande missies aan te passen of zelf nieuwe te maken. Deze nieuwe missies kun je delen met de rest van de community via het forum. Als we het toch over community hebben, het is nu mogelijk om in teamverband de strijd met andere squadrons aan te gaan. Er is een leaderbord om te kijken wie de Aces zijn onder ons. Bekijk deze link om te zien hoe je je eigen vliegtuig of missie kan maken.

Verder is de closed beta van de ground forces begonnen. Mensen die al vroeg meededen aan de closed beta van het vliegtuigedeelte of de game al hebben gepreorderd kunnen nu aan de slag met tanks. Langzaam aan zal de strijd tussen vliegtuigen en tanks worden samengevoegd voor weer een completere game. Dit was het dan wel weer. Veel plezier!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*