Home / Geen categorie / Google zoekt een Pokémon master!

Google zoekt een Pokémon master!

>Google heeft vandaag een video op youtube geplaatst waarin zij aangeven een open vacature te hebben voor een Pokémaster! Gezien de datum gaat het natuurlijk om een geweldige april fools joke.

Het is elk jaar weer afwachten welke grote bedrijven en game developers met de leukste april fools komen. Google springt dit jaar er bovenuit met zijn Pokémaster facature. Zij posten op 21 maart een video over een vacature als Pokémaster. Om hiervoor in aanmerking te komen je via Google Maps alle pokemon zoeken en vangen.

Het is wel leuk hoe Google deze zogenaamde nieuwe Pokémon game op youtube zet. Google experimenteert al enkele jaren met ‘augmented reality’ maar helaas is deze techniek nog niet zover dat er een game zoals deze kan bestaan. Wie weet een leuke optie voor de toekomst.

Als troost zijn er vandaag wel pokemon te vinden op Google Maps op iOS en Android. De beroemde wezentjes verschijnen op verschillende plaatsen van de wereld wanneer je inzoomt op deze locaties.

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*