Home / PC & Consoles / PC / Fallout 4: Eerste DLC Automatron nu te koop

Fallout 4: Eerste DLC Automatron nu te koop

>Bethesda heeft de eerste DLC vrij gegeven en pak je brander maar want we gaan wat robots  smelten!

Automatron is de naam van de DLC.  De mysterieuze Mechanist overspoeld de Commonwealth met robots.

mysterieuze Mechanist

mysterieuze Mechanist

Bewapen jezelf met je eigen robot die je helemaal zelf kunt samenstellen en ga de strijd aan om deze blikken vijanden op de schroothoop te werken.  Je hebt een honderdtal ledematen voor je robots, talents,  pantsers en wapens. Je kunt zelfs een stem kiezen voor je robot, en als dat nog niet alles is, kun je hem ook nog verven. Das een hoop om een unieke robot te maken! Laat jou screenshot hier achter om je robot te showen aan de rest van de lezers.

Qua settlements zijn er ook wat nieuwe dingen. Je krijgt je eigen Workshop namelijk. Ook komt er een nieuw gebied bij genaamd Far Harbor. Dit alles kost €9,99.

Dit jaar komen er ook genoeg gratis DLC’s om je eigen mods te maken en te delen bijvoorbeeld. Stay tuned voor verdere info!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*