Home / PC & Consoles / PC / COD: Black Ops III Nuketown is terug

COD: Black Ops III Nuketown is terug

>Jazeker dames en heren, het is weer Nuketown tijd! En dit maal speelt het zich al in 2065 en de map heet officieel Nuk3town. 

Een map die bij velen favoriet is, dat mag ik wel zeggen denk ik. Snelle actie in een kleine ruimte met leuke hoeken en gaten vloekend neer te vallen. Dat is wel kenmerkend aan deze map. Je killed en wordt gekilled soms wel na enkele seconden. Nu speciaal voor Call of Duty Black Ops II zijn er extra chain movement acties ingebouwd om het sneller dan ooit te maken!

unnamed (1)

Hij is gewoon gratis de downloaden en de pack hieronder eveneens. Een mooi gebaar dus van Activision!

De NUK3TOWNPersonalization Pack bestaat uit:

  • Speciale NUK3TOWN weapon camo
  • Drie NUK3TOWN thema weapon reticles
  • NUK3TOWN thema calling card

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*