Home / PC & Consoles / Wii U / Devil’s Third release datum

Devil’s Third release datum

>Devil’s Third is een nieuwe third person shooter voor Wii U, een spannende militaire thriller waarbij moderne wapens samengaan met close combat.

De game is voorzien van een uitgebreide singleplayer campaign en een multiplayer modus. In de campaign speel je als Ivan, hij is op een bloeddorstige missie om zijn karma te herstellen. Vanaf 28 augustus is Devil’s Third exclusief te verkrijgen op de Wii U.

Het hart van de singleplayer campaign is Ivan, een voormalige huurling die wordt vrijgelaten om de fouten uit zijn verleden recht te zetten en af te rekenen met de schimmige terroristengroepering waar hij ooit deel van uitmaakte. Omdat satellieten en elektrische wapens wereldwijd zijn uitgeschakeld, is oorlogvoering weer teruggebracht tot man-tegen-man-gevechten. Met een breed arsenaal wapens moet Ivan zich een weg schieten, hakken en beuken door de soldaten die tussen hem en zijn verlossing staan. Razendsnelle gevechten en botten-brekende genadeslagen zijn dus dagelijkse kost voor Ivan.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*