Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Destiny The Taken King, Launch trailer

Destiny The Taken King, Launch trailer

>Nog twee weken wachten en dan is het weer tijd om ook deze god huiswaarts te sturen in Destiny The Taken King 

En om nog even het geduld te bewaren hebben Bungie en Activision de launch trailer vrij gegeven waarin we een veldslag zien omtrent de Dreadnought en meer. Check de video hier beneden en nog even geduld dus.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*