Home / Hardware / Routers & Repeaters / D-Link introduceert de DSL-3590L router

D-Link introduceert de DSL-3590L router

>D-Link komt met een nieuwe modem router op de markt, voorzien van de snelste draadloze netwerktechnologie en natuurlijk meer!

De D-Link DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router zoals dit apparaat voluit heet heeft een erg opmerkelijk design dat mij direct aansprak. Daarnaast zijn de technische specificaties ook niet mis, zo is deze modem router voorzien van supersnel dualband Wi-Fi op de 2.4 en 5 Ghz frequenties. Ook twee USB poorten mogen niet ontbreken, één 3.0 en nog een oude vertrouwde 2.0 poort.

D-Link Router AC1900 achterkant

Opvallend is dat de D-Link DSL-3590L voorzien is van een model voor een ADSL2+  modem. Enerzijds klinkt dit wat ouderwets, maar aangezien verschillende providers aangeven DSL verbindingen te willen gaan leveren met snelheden tot wel 200 Mbit/s is dit toch wel interessant. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een glas of kabel verbinding aan te sluiten op de DSL-3590L, enkel ben je dan wel direct een LAN poort kwijt en afhankelijk van de router / modem die de provider levert.

D-Link Router AC1900 voorkant

Ook beschikt de device over features om het bereik te verbeteren, het netwerk te beheren op afstand en om audio te streamen binnen huis of daarbuiten. De ShareCenter DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,- euro.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*