Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty: Black Ops III tactical tips

Call of Duty: Black Ops III tactical tips

>Met Call of Duty III heb je nog meer dan daarvoor technologische snufjes tot je beschikking! Check hier welke dit zoal zijn om beter voorbereid het slagveld op te rennen!

Zo heb je Enhanced Vision, hiermee kun je in donkere situaties pulserend licht zoals een radar de kamer insturen om vijanden in het oranje op te laten lichten en ally’s worden  dan groen. Met tactical mode kom je ook te weten met welke vijanden je te maken hebt zodat je je tactiek daar beter op kunt afstemmen.

Ook heb je Tactical Rig enhancements, dit zijn unieke bufs zoals, muurlopen, je wapens van vijanden kan oppakken ondanks de bioscan op het wapen, antigranaatveld om je heen en noem maar op. Afijn, check de trailer voor meer voorbeelden.

De game staat gepland voor 6 november voor de PS4, PS3, Xobox 360, Xbox One en de PC. Voor meer info check de officiële site.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*