Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty: Advanced Warfare behind the scenes trailer

Call of Duty: Advanced Warfare behind the scenes trailer

>Sledgehamer Games geeft een stukje openheid in het ontwikkelen van de nieuwste Call of Duty game.

altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Sledgehamer Games? Bekijk deze video en kom meer te weten hoe ze de game tot stand brengen.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*