Home / PC & Consoles / PC / Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, jagen als een prof

Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, jagen als een prof

>De nieuwe game van Activision is reeds uit en de jacht kan dus beginnen. Ga mee met professionele jagers om een kijkje te nemen in de keuken van het jagen.

2444771-cabelasbgh_ph

Je wordt bijgestaan door de volgende vier gidsen tijdens de jacht:

Wade Middleton – President en mede-eigenaar van Careco TV en presentator van verschillende televisieprogramma’s, zoals Whitetail Diaries, Americana Outdoors en Cabela’s Fisherman’s Handbook. Deze doorgewinterde outdoor specialist heeft al meer dan 20 jaar ervaring als jachtgids, sportvisser en ‘jacht outfitter’.

·         Jim Shockey – Onderscheiden outdoor schrijver, professioneel ‘jacht outfitter’ en televisieproducent. Jim heeft in meer dan 40 landen gejaagd en bijna 300 SCI-erkende soorten geschoten. Is zowel presentator als producent van Jim Shockey’s Hunting Adventures en Jim Shockey’s Uncharted op Outdoor Channel.

·         Vicki & Ralph Cianciarulo – Het echtpaar staat erom bekend gezinnen samen te brengen door gezamenlijk op jacht te gaan. America’s Favorite Hunting Couple® entertaint en deelt hun ervaringen via hun eigen televisieprogramma Archer’s Choice®, dat wordt uitgezonden op Outdoor Channel.

Het terrein en de dieren zien er best echt uit. Bekijk de trailer, de game is voor €29,99 euro te koop voor op de PS3, Xbox 360, Wii U en PC.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*