Home / Geen categorie / Assassins Creed Syndicate: The Tour

Assassins Creed Syndicate: The Tour

>Ubisoft organiseert tijdens de E3, ook in Nederland een event voor het populaire Assassins Creed. Tijdens The Tour is Assassins Creed Syndicate te spelen in Amsterdam.

In het transformatorhuis op het Westergas terrein in Amsterdam vindt het evement plaats van 16 tot en met 18 juni. Assassins Creed Syndicate: On Tour biedt fans een hands-on ervaring zoals die ook op de E3 beursvloer te spelen zal zijn.

Assassin’s Creed Syndicate is een action-adventure game waarbij gamers worden meegenomen naar Londen in een tijdperk vlak voor het begin van de moderne tijd en op het hoogtepunt van de Industriële revolutie. Om Londen uit de corrupte greep te halen van hun eeuwenoude vijand vormen de Assassins-tweeling, Jacob en Evie Frye, een nieuwe gang en wenden ze zich tot de straten van Londen.

Je kan je op deze website opgeven voor het evenement!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*